Eko etno Gacka 2019.

Eko etno Gacka kao jedna od vodećih manifestacija ovoga kraja, ljetni turistički adut, održati će se po šesnaesti put 26. i 27. srpnja 2019. u Gradskom parku u Otočcu.

Od 2003. godine kroz navedenu se manifestaciju doprinosi obogaćivanju turističke ponude Gacke i podizanju turističkih resursa destinacije. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ dodjeljuje 2017. posebno priznanje za ruralnu manifestaciju.

Prijave za izlaganje i prodaju na Eko etno Gacki 2019., sukladno uvjetima prijave, primaju se zaključno sa 22. srpnja 2019.
Na sajmu ćete moći pronaći ekološke proizvode od lavande iz Petrinje, bučino ulje iz Bedekovčine, licitare , sakralne suvenire, prirodnu kozmetiku iz Beleca, zidne satove oslikane tehnikom pirografije iz Novske, kupinovo vino iz Hrašćine Trgovišće, i još puno toga iz svih krajeva Lijepe naše.

Gastrogacka i ove godine će nas uvesti u dvodnevno događanje manifestacije Eko etno Gacka. 26. srpnja (petak) biti će u znaku pastrve i jela od pastrve. Pokrovitelj Gastrogacke je HGK ŽK Otočac . Svrha Gastrogacke je promocija autohtonih i domaćih proizvoda s područja Gacke .

Za dobru zabavu pobrinuti će se Grupa Mirakul.

Vidimo se !